Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Fèlix Millet i Jordi Montull aniran a judici pel cas Palau sis anys després

Fèlix Millet

elDiario.es Catalunya

Barcelona —

0

Fèlix Millet i Jordi Montull, autors confessos del saqueig del Palau de la Música, aniran a judici sis anys després que els Mossos d'Esquadra entressin a les instal·lacions d'aquesta institució per investigar la desviació de fons. El jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona ha dictat l'obertura del judici oral –sense concretar la data– al qual hi hauran d'acudir 16 imputats.

A més de Millet i Montull el magistrat envia a judici també l'extresorer de Convergència, Daniel Osàcar; la filla de Montull, Gemma Montull; l'exdirectora general del Palau, Rosa Garicano, i l'exdirectiu de Ferrovial Pedro Buenaventura. En una interlocutòria que donava per tancada la instrucció, el mes de maig passat, el jutge va concloure que CDC havia cobrat comissions il·legals de la constructora Ferrovial a través del Palau de la Música. Convergència haurà de comparèixer també a judici com a responsable a títol lucratiu del suposat cobrament de comissions.

Sota aquesta mateixa categoria, de responsables a títol lucratiu, seran jutjades també les esposes de Millet i Montull i les dues filles de Millet, Clara i Laila Millet.

Etiquetas
stats