Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Junts maniobra para una repetición electoral y aleja la idea del adiós de Puigdemont
El escondite en Tenerife de los responsables de la estafa piramidal del cannabis
OPINIÓN | 'Fascismo a la americana', por Antón Losada

Mor un turista de 20 anys en un nou cas de 'balconing' a Platja de Palma

Campanya a favor del turisme responsable a Platja de Palma.

Europa Press

0

Un jove de 20 anys ha mort aquest dilluns al matí per causes que encara no se saben, si bé es creu que es podria haver precipitat des d'una habitació del segon pis d'un hotel situat al carrer Amilcar, de Platja de Palma. Pel que sembla, el jove estava sota els efectes de l'alcohol.

Segons han confirmat fonts del 061 i de la Policia Nacional a Europa Press, el succés ha tingut lloc cap a les 08.07 hores.

Al lloc hi han acudit unitats de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional que han acordonat la zona. Per part seva, el Grup d'Homicidis i Policia Científica s'han desplaçat al lloc i han iniciat les gestions per al total aclariment dels fets.

En principi tot apuntaria que el jove s'hauria precipitat accidentalment des d'un segon pis del balcó d'un hotel. La víctima estava allotjada a l'establiment juntament amb un grup d'amics que van arribar a Mallorca aquest diumenge i a la nit van sortir de festa.

El cadàver ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal per a la pertinent autòpsia. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional és a càrrec de les investigacions.

Etiquetas
stats