Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Los jesuitas admiten por carta que tuvieron un cura abusador en Madrid
Radiografía y mapas de los ataques de Israel en Líbano: “Llevamos años esperando”
Opinión - La fiesta acaba de empezar. Por Esther Palomera

Oriol Junqueras renuncia a l'alcaldia de Sant Vicenç dels Horts

Junqueras formalitza la renúncia com alcalde de Sant Vicenç dels Horts

AGÈNCIES

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha comunicat formalment a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) la seva voluntat de renunciar com a alcalde per centrar-se en el procés independentista de Catalunya. Junqueras ocuparia la branca econòmica de les tres grans àrees de govern que Junts pel Sí ha proposat a la CUP, sota la presidència d'Artur Mas.

Junqueras, que va accedir a l'alcaldia en 2011 en representació de Junts per Sant Vicenç-ERC, vol centrar els seus esforços “en l'etapa històrica que està vivint el país, que camina ferm cap a la independència i cap a una societat més pròspera i justa socialment” .

En un escrit amb data de 22 de desembre, Junqueras planteja també la seva voluntat de renunciar a l'acta de regidor a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i que “aquesta decisió sigui aprovada pel ple” del consistori una vegada hagi estat elegit el nou alcalde. Junts per Sant Vicenç-ERC presentarà com a candidata a l'Alcaldia a la primera tinent d'alcalde, Maite Aymerich.

Etiquetas
stats