Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El juez se apoya en los ultras de HazteOir para alargar la causa contra Begoña Gómez
"Vamos a reconstruir el Reino Unido": la promesa de Keir Starmer
Opinión - Cuando los ciudadanos saben lo que quieres. Por Rosa María Artal

El TSJC condemna a un any i quatre mesos a Daniel Fernández i Manuel Bustos

El TSJC condemna a un any i quatre mesos a Daniel Fernández i Manuel Bustos

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha condemnat a un any i 4 mesos de presó l'exdirigent del PSC Daniel Fernández, l'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos i el seu germà Francisco, i ha imposat 7 anys d'inhabilitació a l'alcaldessa socialista de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez.

En la sentència, la sala civil i penal de l'alt tribunal català conclou que Fernández i els germans Bustos van cometre un delicte de tràfic d'influències, pel que els imposa també quatre anys i mig d'inhabilitació per a ocupació o càrrec públic electiu, en pressionar Maria Elena Pérez perquè contractés a dit a una exalt càrrec del tripartit, pel que a ella li imputa un delicte de prevaricació.

La decisió, que es pot recórrer davant el Tribunal Suprem, compta amb un vot particular del president de la sala i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Àngel Gimeno, que defensa l'absolució de l'exsecretari d'organització del PSC Daniel Fernández.

Etiquetas
stats