Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Los jesuitas admiten por carta que tuvieron un cura abusador en Madrid
Radiografía y mapas de los ataques de Israel en Líbano: “Llevamos años esperando”
Opinión - La fiesta acaba de empezar. Por Esther Palomera

Una dirigent d’una formació d’extrema dreta vincula una celebració religiosa a València amb una crida a la gihad

Inmaculada Porcar, dirigent d'Avant

Toni Cuquerella

0

Inmaculada Porcar, que va ser candidata a l’alcaldia de Paiporta pel partit d’extrema dreta i anticatalanista Avant, ha vinculat en les seues xarxes socials una celebració religiosa de musulmans en la plaça de l’Ajuntament de València amb una crida a la gihad.

En un post, que ja ha eliminat, i que va ser compartit a través d’un grup de Facebook d’aquesta ideologia d’ultradreta, afirma: “M’acaben de fer arribar aquest vídeo. Diumenge 20 hores de la vesprada a l’ajuntament de Valéncia [sic]. Crida a la guerra santa, la gihad”.

Porcar, en l’àmbit local, ha impulsat i ha donat suport a campanyes contràries a l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín (Compromís), i el seu equip de govern. Entre aquestes hi ha manifestacions protaurines, un boicot a un concert en les festes locals, i ha arribat a demanar la incapacitació “judicial” de la mateixa alcaldessa.

La dirigent ultra difon els seus comentaris i vídeos a través del grup de Facebook ‘València i Espanya unides’ un grup tancat amb 1.715 membres actualment.

Etiquetas
stats