Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Rescatats 59 migrants després d'arribar en pastera a Balears

Imatge d'arxiu de persones en una pastera

Europa Press

0

Un total de 26 migrants, tots ells d'origen magrebí, han estat rescatats aquest dimarts, després d'haver arribat en dues embarcacions tipus pastera a les costes de Formentera.

Segons ha informat Delegació de Govern a Balears als mitjans de comunicació, a les 09.00 hores d'aquest dimarts s'ha auxiliat a 15 persones d'origen magrebí, en aparent bon estat de salut, en la zona del Faro de la Mola (Formentera).

A la mateixa hora, a les 09.00 hores, de nou a Formentera, però aquesta vegada en Camí donis Ram, s'ha resctado a un total d'11 persones també d'origen magrebí, en aparent bon estat de salut.

Una nova pastera, amb un total de 15 persones, d'origen magrebí, a bord, i en aparent bon estat de salut, ha estat interceptada a les 10.30 hores a la platja de S'Estufador de Formentera. En l'incident ha intervingut la Guàrdia Civil, a través del lloc de Formentera, el Servei Marítim Provincial, la Unitat d'Helicòpters i Usecic. També, la Policia Local de Formentera.

Una quarta embarcació ha estat trobada a les 10.50 hores a una milla al sud de Cabrera. Han estat rescatades 18 persones d'origen magrebí, tots en aparent bon estat de salut. Se sumen als 41 migrants magrebins que han aconseguit desembarcar a Formentera, amb el que ja són 59 les persones que han aconseguit irregularment Balears aquest dimarts.

Etiquetas
stats