Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Avícola Son Perot adverteix que avaluarà les notícies sobre la macrogranja de Sineu per “protegir la seva reputació”

Imatge de fitxer d'unes gallines.

Europa Press

1

L'empresa Avícola Son Perot ha assenyalat que el seu equip legal avaluarà les publicacions en mitjans de comunicació o xarxes socials i les actuacions realitzades sobre el projecte de la macrogranja de Sineu amb l'objectiu de determinar les “accions oportunes” dirigides a “protegir la seva integritat i reputació”.

La companyia ha fet aquest anunci a causa de la “dificultat de desmentir constantment les informacions errònies” que circulen en mitjans de comunicació i xarxes socials, per la qual cosa han decidit recopilar tot allò publicat sobre això i el que hagi de publicar en un futur, segons han traslladat mitjançant un comunicat.

Així, ha mostrat la seva “preocupació” davant la suposada publicació de “dades inexactes, informacions incorrectes i bulls infundats” relatius a aquesta infraestructura.

L'entitat ha al·legat que “moltes” d'aquestes informacions “no han estat contrastades amb l'empresa”, malgrat els “esforços de comunicació” que han fet amb entrevistes i notes de premsa per “aclarir confusions i donar la cara davant de la societat” .

“Avícola Son Perot entén que el desconeixement del projecte i les filtracions parcials d'informes per part de l'administració poden generar confusió i malentesos, així com sotmetre l'empresa i el projecte a un judici mediàtic”, ha argumentat.

Per això han recalcat que en un Estat de Dret, com l'actual, tots aquests informes, que haurien de ser “privats” i fer-se arribar a l'empresa “en primer lloc”, són “susceptibles de ser esmenables i que s'estudiaran quan es tingui” una recepció oficial d'ells“.

Com a empresa, Avícola Son Perot ha indicat que es compromet a “actuar sempre dins de la legalitat” i a “defensar el seu projecte” basant-se en informes oficials i documentació “veraç, una vegada que se'ls hagi fet arribar”. Tot i això, ha destacat que aquest “compromís amb la legalitat no només els afecta a ells” sinó també a “tots els actors implicats”.

Avícola Son Perot ha argumentat que estan disposats a “aclarir qualsevol dubte” i a “col·laborar estretament” amb totes les parts interessades per assegurar que la informació que es difon sigui “precisa” i “reflexi fidelment la realitat del projecte”.

Etiquetas
stats