Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Més per Menorca deixa la comissió de les mascaretes i acusa PP i Vox d'utilitzar-la per fer campanya electoral

El portaveu de Més per Menorca-Grup Mixt, Josep Castells.

Europa Press

0

El portaveu i la diputada de Més per Menorca al Parlament, Josep Castells i Joana Gomila, han anunciat aquest dimarts la sortida de la comissió d'investigació de les mascaretes i han acusat el PP i Vox d'aprofitar-la per introduir el seu discurs polític en el marc de la campanya electoral de les eleccions europees.

“Les mascaretes cada vegada són menys fake i la comissió és cada vegada més fake”, ha afirmat en declaracions als mitjans la diputada Joana Gomila.

Els menorquinistes han criticat l'ús “pervers” que s'està fent, per part de PP i Vox, de l'instrument parlamentari que és la comissió que investiga la compra de mascaretes en pandèmia a l'empresa Soluciones de Gestión, investigada per l'Audiència Nacional.

“S'ha complert el que vam predir, que no serviria per clarificar la compra i reclamació i que les conclusions ja estan decidides”, ha afegit Castells.

El portaveu menorquinista ha recordat que quan la comissió no havia celebrat ni dues sessions, el PP i Vox van aprovar canvis en el pla de treball per reduir els terminis. A més, ha criticat durament la “despesa importantíssima” que s'està generant en dietes, desplaçaments de compareixents i hores extraordinàries de treballadors de la Cambra.

Ara, Cristina Gómez (Unides Podem) o Llorenç Córdoba, el diputat de Formentera, poden optar a participar en la comissió com a integrants del Grup Mixt.

Etiquetas
stats