El Cicle IncaBusiness torna amb dues cites que connecten disseny, innovació i transformació social

El XIII Cicle IncaBusiness continua aquest mes de maig amb dues propostes que aposten pel talent local, la reflexió crítica i el valor transformador de les idees. Així doncs, enguany, el cicle s’endinsa en els reptes i oportunitats del futur amb un enfocament clar cap a la sostenibilitat, la innovació i l’impacte social.
«Ambdues propostes neixen amb la finalitat de generar espais de debat inspiradors, fomentar la innovació i oferir eines útils per enfortir el teixit empresarial local, d’acord amb l’esperit d’IncaBusiness», explica el regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Gestió Digital, Miguel Ángel Cortés.
Dimecres 15 de maig, a les 19 h, tendrà lloc al centre creatiu Espacio 110 Mallorca la taula rodona “De la cullera a la ciutat: un debat de disseny”. L’activitat reunirà empresaris locals i figures del disseny reconegudes internacionalment per analitzar el recorregut complet del procés creatiu: des de la ideació fins a la comercialització.
D’aquesta manera, l’objectiu de la jornada és debatre qüestions com la connexió entre artesania i mercat, el posicionament dels fabricants davant la producció massiva, i el potencial del teixit creatiu d’Inca com a motor de noves col·laboracions. Participaran en la taula redona Roberto Paparcone (Paparkone Ceràmiques), Cecilia Sörensen (moda sostenible), Isla i Resmes (arquitectura i disseny de mobles), Joan Adrover (By Positive), Blaire Dessent (View Mallorca i TL Magazine) i Marc Nicolau (Bulthaup Nicolau).
D’altra banda, dijous 22 de maig, a les 19.30 h, el Teatre Principal d’Inca acollirà un dels actes centrals d’aquesta edició: “L’influencer responsable”, un col·loqui que reflexionarà sobre el paper dels creadors de contingut en la construcció d’una societat més conscient i compromesa.
La taula estarà moderada pel periodista Xisco Umbert i comptarà amb la participació de Luis de Val (CEO de YouPlanet), Edu Galán (escriptor i periodista), Ambartxu (influencer i empresària), Sor Lucía Caram (activista social i creadora de contingut) i el Dr. Carlos Rubí (cirurgià plàstic i divulgador). L’acte explorarà com la influència digital pot exercir-se des d’una perspectiva ètica i amb voluntat de transformació.

0