Vicent Marí: “El sector turístic eivissenc segueix creixent i apostant per la qualitat”

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha participat avui a la Fira Horeca Balears Eivissa 2025, que celebra enguany la seva quarta edició amb la participació de 130 expositors. Marí ha destacat que “el creixement que ha experimentat aquesta fira demostra que el sector turístic eivissenc segueix creixent i apostant per la qualitat”.
Durant la presentació, Marí ha detallat la importància d'aquest esdeveniment per al sector de l'hostaleria i la restauració, “una fira que reuneix distingits xefs, restauradors i amants de la gastronomia al Recinte Firal d'Eivissa”, i en aquest sentit ha assenyalat que és tracta “d’un nombre que demostra que el sector turístic eivissenc segueix creixent, i aquest espai permetre combregar als professionals del sector a l'illa, promovent l'excel·lència gastronòmica, la innovació i la sostenibilitat, motor del turisme a l'Illa”.
El president del Consell d’Eivissa ha ressaltat que “aquesta fira ha crescut en poc temps i està ja a l'altura de la grandària de la qual se celebra a Mallorca, això és un bon senyal i vol dir que a Eivissa hi ha interès per compartir experiències, novetats i coneixements per continuar avançant en qualitat”.
La Fira Horeca Balears 2025 compta amb un espai per al distintiu del Consell Insular d’Eivissa “Sabors d’Eivissa”, “amb el millor de la nostra cultura culinària per retre homenatge a la riquesa dels sabors, les tradicions i l’esforç que els cuiners i productors de l’illa posen en cada elaboració que arriba a les nostres taules”, ha explicat el president.
Així mateix, és present en aquesta fira l'Escola d'Hostaleria que compta amb formació tant per a persones sense experiència que vulguin aprendre l’ofici, com per a professionals del sector que busquin ampliar i aprofundir en coneixements i tècniques en alguna especialitat. Aquesta Escola, que es va inaugurar l'any passat, és un salt de qualitat per al sector turístic, permetent als experts i cuiners del futur formar-se a la mateixa illa. Unes instal•lacions que donen la possibilitat d’acollir fins a mig miler d’alumnes i, a més, graus de formació professional i cursos del SOIB, així com certificats de professionalitat.
El president Vicent Marí ha conclòs convidant a tots a gaudir d'aquesta fira, “plena de noves experiències culinàries, aprenentatges, i continuar innovant en aquest sector en el qual Eivissa és, sens dubte, un referent mundial”.
0