Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Teresa Suárez prendrà possessió dimarts com a diputada del PSIB al Parlament en substitució de Sílvia Cano

Teresa Suárez.

Europa Press

0

Teresa Suárez prendrà possessió al ple del Parlament de dimarts que ve com a nova diputada del PSIB en substitució de Sílvia Cano, que deixa l'escó per reincorporar-se a la docència.

Des de la formació socialista ressalten el reforç que suposa la incorporació de Suárez, que té un perfil de defensa dels drets de les persones i una gran experiència en gestió social, “imprescindible en un moment en què la dreta i la ultradreta amenacen els avenços socials del país”.

Suárez, nascuda a Palma el 1964, és llicenciada en Psicologia i Màster MBA en emprenedoria social. Actualment és la secretària de Drets Socials i LGTBI del PSIB.

Té una àmplia experiència en la gestió pública. Va ser gerent de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) entre el 2007 i el 2011, secretària general de la Conselleria de Presidència entre el 2015 i el 2019 i consellera insular de Presidència del Consell de Mallorca entre el 2019 i el 2021.

S'incorpora al ple “aportar la seva experiència i connexió amb el teixit social de les Illes” i fer oposició “als retrocessos provocats pel Govern de Prohens”, segons assenyalen des de la formació socialista.

El grup parlamentari ha agraït la tasca, dedicació i compromís de Sílvia Cano durant els anys de dedicació a la política des de diferents responsabilitats dins del grup parlamentari.

Etiquetas
stats