Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El 80% de los españoles pide medidas más estrictas para regular los pisos turísticos
Bonanza económica, crisis de la sanidad y envejecimiento incrementan las bajas
OPINIÓN | 'Siempre nos quedará París', por Antón Losada

Dates clau del calendari laboral valencià 2025: tres ponts, un festiu en diumenge i dos en dissabte

Calendari laboral per al 2025 en la Comunitat Valenciana.

elDiariocv

València —

0

El Govern autonòmic va aprovar en el ple del Consell de divendres passat el decret pel qual es determina el calendari laboral aplicable en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana per a l'any 2025.

S'hi recullen 12 festes laborals de 2025 que tindran caràcter retribuït i no recuperable i que seran les següents: 1 i 6 de gener, 19 de març, 18 i 21 d'abril, 1 de maig, 15 d'agost, 9 d'octubre, 1 de novembre i 6, 8 i 25 de desembre.

A més, el 24 de juny, Sant Joan, serà festa amb caràcter retribuït i recuperable.

D'aquesta manera, l'any vinent hi haurà tres ponts: a més de l'habitual de Divendres Sant i Dilluns de Pasqua, el dia de Reis és dilluns i el 15 d'agost és divendres. Hi haurà un festiu en diumenge, el 12 d'Octubre; i dos en dissabte, l'1 de novembre i el 6 de desembre.

Aquest calendari serà completat per les corporacions locals valencianes, a les quals correspon determinar dues festes de caràcter local, de manera que s'assoleixen els 14 festius que indica l'Estatut dels Treballadors.

Etiquetas
stats