Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El juez se apoya en los ultras de HazteOir para alargar la causa contra Begoña Gómez
"Vamos a reconstruir el Reino Unido": la promesa de Keir Starmer
Opinión - Cuando los ciudadanos saben lo que quieres. Por Rosa María Artal

Detenen el pare de l'històric narcotraficant 'El Ove' a l'operació 'Jaque Mate'

Agents de la Guàrdia Civil a les portes dels jutjats de Palma en el marc de la macrooperació 'Jaque Mate'

Europa Press

0

La Guàrdia Civil ha detingut en el marc de l'operació 'Jaque Mate' contra el narcotràfic el pare d''El Ove', històric narcotraficant del poblat de Son Banya, després de presentar-se aquest dimarts a les dependències de l'Institut Armat.

La detenció d'aquest home, J.A.J., que ja ha passat a disposició judicial, se suma a les dues practicades divendres passat, també després de presentar-se a les dependències de la Benemèrita.

El detingut està acusat de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals i, segons la Guàrdia Civil, gestionava amb un altre dels fills un punt de venda a Son Banya de la droga que adquiria del conegut com a clan d'els Valencians, liderat per 'El Charly' i amb qui l'atestat recull diverses converses telefòniques i una estreta relació i contacte freqüent.

Cal recordar que, amb l'operació 'Jaque Mate', la Guàrdia Civil va donar per desarticulada una de les organitzacions d'introducció de cocaïna més grans a Espanya, amb més d'una tona de cocaïna intervinguda i 64 persones detingudes a diversos punts d'Espanya, la major part a Balears.

Etiquetas
stats