Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Els interessats en accedir a un pis del programa de lloguer del Govern hauran d'acreditar cinc anys de residència

Desenes de persones durant una manifestació contra la massificació turística i per l'habitatge digne, entre el Parc de ses Estacions i la plaça d'Espanya, el 25 de maig de 2024.

Europa Press

0

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha anunciat aquest dimarts que els propietaris que se sumin al programa 'Lloguer Segur' cobraran anticipadament les rendes als preus que fixarà l'Executiu autonòmic i que els interessats en accedir a un d'aquests habitatges en règim de lloguer hauran d'acreditar cinc anys de residència.

Així ho ha avançat en el seu discurs al Debat de Política General, en què ha garantit que els propietaris que s'adhereixin a aquest programa, quan finalitzi el lloguer, rebran el seu immoble en el mateix estat en què el van cedir. La líder de l'Executiu autonòmic ha apuntat igualment que els que es vulguin beneficiar d'aquests lloguers hauran d'acreditar una residència mínima de cinc anys, igual que amb els habitatges protegits.

Prohens també ha anunciat la posada en marxa d'una unitat acceleradora específica d'habitatge, així com la voluntat de donar noves eines per a l'impuls de l'habitatge a l'Ajuntament de Palma a la Llei de capitalitat. En aquest context, ha afegit la presidenta, les Balears aprovaran l'any que ve una nova llei d'habitatge.

Etiquetas
stats