Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Els Reis seran rebuts a Mallorca amb manifestacions a favor i en contra

Imatge d'arxiu de la Família Reial al Palau de Marivent

0

Diferents associacions han convocat aquest dimecres a les 09.00 hores una concentració en suport a la monarquia. L'acte coincidirà amb les audiències que oferirà el Rei Felip VI a les autoritats de les Balears al Palau de l'Almudaina (Palma).

Societat Civil Balear, Germandat Monàrquica Nacional d'Espanya, Concòrdia Reial Espanyola, Federació de Veïns Ciutat de Palma, Fòrum Balears i Convivència Cívica són les associacions que han convocat la concentració, segons han informat en una nota de premsa.

La primera a reunir-se amb el monarca serà la presidenta del Govern, Marga Prohens. La trobada serà a les 10.00 hores al palau reial. El seguirà el president del Parlament, Gabriel Le Senne, a les 10.45 hores; més tard serà el torn de l'alcalde de Palma, Jaume Martínez, que serà rebut per Felip VI a les 11.30 hores, i el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, clourà la ronda de reunions amb el Rei a les 12.15 hores.

D'altra banda, el pròxim 29 de juliol l'entitat Recuperem Marivent ha convocat una concentració davant del Palau de Marivent per manifestar-se en contra de “la usurpació del Museu Saridakis, de l'edifici, de la major part dels seus jardins, dels seus annexos i del contingut”. La concentració coincidirà amb la tradicional recepció dels Reis a la societat balear al Palau de Marivent.

Etiquetas
stats