Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Los jesuitas admiten por carta que tuvieron un cura abusador en Madrid
Radiografía y mapas de los ataques de Israel en Líbano: “Llevamos años esperando”
Opinión - La fiesta acaba de empezar. Por Esther Palomera

Jorge Rodríguez fitxa per a Ens Uneix dos ex regidors del PP de Muro que van donar l'alcaldia a EUPV

Ángel Mollá, junt a Jorge Rodríguez i Xelo Cascant.

Toni Cuquerella

1

Ens Uneix, la formació creada per l'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez, s'expandeix a Alacant. Muro és la localitat escollida per intentar obtindre els primers regidors a les comarques alacantines, i ho farà amb la candidatura de dos regidors que fins fa poc formaven part del ple municipal com a membres del PP: Ángel Mollá Belvis i Xelo Cascant.

La presentació dels fitxatges ha comptat amb la presència de Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, secretari general d’Ens Uneix; Jordi Vila Vila, alcalde de Palomar, secretari d’Organització d’Ens Uneix; Natalia Enguix Martínez, tinent-alcalde d’Ontinyent i diputada provincial de València; i els regidors Mollà i Cascant.

Amb Muro Ens Uneix són ja una dotzena els municipis que s’han sumat a un projecte “municipalista, sense etiquetes i on ens desprenem de les sigles i l’obediència als grans partits per servir millor a les persones”, segons destacava el secretari general de la formació, l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez.

Àngel Mollà posava de relleu: “Ens Uneix posa al nostre abast una estructura i una organització reconegudes i un plantejament en comú. És un partit que es defineix pel municipalisme, un partit tolerant, de gran carisma social i que es dedica a treballar pels pobles mes enllà de les ideologies”.

L'erosió d'un pacte antinatural

Mollá i Cascant van anunciar el passat 9 de març que es donaven de baixa del PP després que la direcció dels populars haguera decidit prescindir d'ells de cara a les pròximes eleccions. D'aquesta forma tancaven ambdós una etapa de 16 anys com a edils populars a Muro, on Mollà fou el candidat del PP en totes les eleccions municipals des del 2007.

Després de les eleccions del 2019 el PP va donar suport al candidat d'EUPV a l'alcaldia, la qual cosa va abocar al fet que el ja alcalde haguera de deixar la militància del partit pel suport dels partits de la dreta (PP i Cs). Així, l'actual equip de govern queda conformat per quatre regidors no adscrits, dos del PP i un de Cs.

Àngel Mollà i Xelo Cascant mantindran igualment les seues competències respectivament com a primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Festes i Seguretat, i com a regidora de Cultura, Serveis Socials i Educació.

Etiquetas
stats