Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PSPV acusa al govern de Vinaròs de tindre “segrestada” la nova passarel·la sobre el riu Cèrvol i de fer perillar el finançament europeu

Passarel·la sobre el riu Cèrvol a Vinaròs.

Toni Cuquerella

0

El PSPV de Vinaròs ha acusat al govern de PVI, PP i Vox de tindre “segrestada” la passarel·la ciclopedestre recentment construïda sobre el riu Cèrvol. Els socialistes asseguren que es tracta d'un “segrest polític” i que la intenció és “abocar dubtes sobre la construcció de la passarel·la”.

Afirmen així que s'ha contractat una auditoria “per crear un relat de que alguna cosa no està clara i així intentar que no es justifiquen els fons EDUSI a Europa” perquè es tracta d'un projecte de l'anterior govern progressista.

D'una altra banda també acusen a l'executiu municipal de que “intenten ofegar les empreses contractistes rebutjant pagar les certificacions d’obra des del mes de desembre amb el conseqüents retards i interessos de demora acumulats per l’ajuntament i per les butxaques de totes i tots els vinarossencs”.

Des del govern municipal el vicealcalde Juan Amat (PP) ha contestat que la passarel·la és una infraestructura construïda en el domini públic marítim-terrestre “i tal com marca la legislació, Costes ha de mostrar conformitat amb l'obra, abans de la seua obertura, tal com han informat a aquest efecte l'arquitecta municipal i la TAG de l'Ajuntament”.

El vicealcalde insistia que “estem seguint la normativa establerta i retirarem les tanques quan els tècnics municipals ens el possibiliten. I per descomptat, el que no farem és actuar arbitràriament en contra del criteri dels tècnics per capritx o les urgències d'Alsina (l'ex alcalde socialista de Vinaròs) que ja ha donat mostres de saltar-se la llei a conveniència, i aquest no és el nostre model”.

Durant la roda de premsa Amat també ha volgut desmentir que l'Ajuntament endarrerisca els pagaments a l'empresa constructora de manera arbitrària. Segons explicava “la UTE, no està pagant a les subcontractistes, així que seguint en tot moment les indicacions dels serveis tècnics de l'Ajuntament, estem prenent les precaucions oportunes, com és la nostra obligació, per a protegir els interessos del Consistori i dels qui la UTE no paga”.

Etiquetas
stats