Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Medi Ambient reprén l'aprovació del Pla Rector d'Ús i Gestió del Parc Natural de l'Albufera

La consellera Salomé Pradas, reunida amb el secretari autonòmic de Medi Ambient, Javier Sendra, i el director general de Medi Natural, Raúl Mérida.

elDiariocv

València —

0

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha assegurat aquest dilluns que el seu departament “ja treballa per a reprendre l'aprovació del Pla Rector d'Ús i Gestió (PRUG) del Parc Natural de l'Albufera”.

Pradas, que ha mantingut una trobada de treball amb el secretari autonòmic de Medi Ambient, Javier Sendra, i el director general de Medi natural, Raúl Mèrida, ha assenyalat que la voluntat d'aquest Consell és “avançar en la tramitació d'aquesta eina bàsica per a la gestió dels recursos i els usos d'aquesta joia paisatgística i mediambiental de la Comunitat Valenciana”.

La responsable de Medi Ambient ha subratllat que el seu departament “elaborarà un nou document que compte amb el màxim consens i conjugue aspectes tan importants com la conservació, l'aprofitament i el gaudi ordenat d'aquest espai protegit”. En aquest sentit, ha assenyalat que l'aprovació del PRUG i del Pla d'Ordenació de Recursos Naturals (PORN) del parc natural “ha sigut la gran assignatura pendent en matèria mediambiental de l'anterior Consell, que no ha sigut capaç d'aprovar aquesta normativa que en el 2014 deixem elaborada i en exposició pública”.

Salomé Pradas ha reiterat que el Consell de Carlos Mazón tractarà de potenciar els usos dels 22 parcs naturals de la Comunitat Valenciana, “no sols a través de la seua bona gestió, sinó també obrint-los a la nostra societat com el major instrument de conscienciació ambiental per a la ciutadania”.

Etiquetas
stats