Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Los jesuitas admiten por carta que tuvieron un cura abusador en Madrid
Radiografía y mapas de los ataques de Israel en Líbano: “Llevamos años esperando”
Opinión - La fiesta acaba de empezar. Por Esther Palomera

Compromís demana aportacions a la ciutadania al seu programa electoral

Mónica Oltra amb Joan Baldoví i Enric Morera

elDiariocv

València —

La coalició Compromís ha obert un espai a la seua web que amb el nom #ÉselMoment de Participar permet a la ciutadania presentar, fins el pròxim 28 de novembre, les seues aportacions per a l'elaboració del programa electoral per a les pròximes eleccions generals.

Amb esta ferramenta de participació (compromis.net/participa) qualsevol ciutadà pot enviar propostes per al programa electoral i, a més, votar i opinar les propostes enviades per altres participants.

Des de Compromís es vol animar als valencians i valencianes a aportar les seues idees i a debatre sobre les realitzades per altres a fi de què puguen ser incloses en el programa electoral de la candidatura Compromís-Podemos-És el Moment per als comicis del 20 de desembre.

Compromís s'obri així, unes eleccions més, a la participació de la societat en l'elaboració del programa, perquè tots i totes puguen expressar les seues idees i propostes i convertir-se així en un vehicle per a portar-les endavant des del parlament espanyol durant la decisiva pròxima legislatura.

Etiquetas
stats