Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Los jesuitas admiten por carta que tuvieron un cura abusador en Madrid
Radiografía y mapas de los ataques de Israel en Líbano: “Llevamos años esperando”
Opinión - La fiesta acaba de empezar. Por Esther Palomera

Nou descens de l'atur: 3.371 desocupats menys al juliol per a deixar a 389.237 valencians en les llistes del Servef

Una oficina del Servef (Servei Valencià d'Ocupació i Formació)

Europa Press

València —

El nombre d'aturats registrats en les oficines d'ocupació a la Comunitat Valenciana va baixar en 3.371 persones al juliol, la qual cosa suposa un -0,86% menys que al juny, lleugerament superior a la retallada nacional de la desocupació, del -0,8%.

A més, va haver-hi 41.881 aturats menys a la Comunitat, un -9,71%, en relació amb juliol de 2016, també lleugerament per sobre del descens mitjà nacional (-9,4%).

D'aquesta manera, la Comunitat Valenciana compta amb 389.237 aturats en el setè mes de l'any, ha informat aquest dimecres el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

A Espanya, el nombre d'aturats registrats en les oficines dels serveis públics d'ocupació (antic Inem) va baixar al juliol en 26.887 aturats respecte al mes anterior.

Així, el volum total d'aturats arribà a la xifra de 3.335.924 aturats a finals del mes de juliol, el seu nivell més baix dels últims vuit anys.

Etiquetas
stats