Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Los jesuitas admiten por carta que tuvieron un cura abusador en Madrid
Radiografía y mapas de los ataques de Israel en Líbano: “Llevamos años esperando”
Opinión - La fiesta acaba de empezar. Por Esther Palomera

Sanitat anuncia un nou positiu per coronavirus a Castelló

L'Hospital de la Plana, a Vila-real.

Europa Press / eldiario.es

València —

0

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat aquest dimarts a la nit un positiu per coronavirus en la Comunitat Valenciana.

Es tracta del cas en estudi d'un home que havia acudit a l'hospital La Plana, a Vila-real amb símptomes compatibles amb la malaltia. Pel que sembla, hauria viatjat a Itàlia en els últims dies.

Les primeres anàlisis han confirmat la presència del virus COVID-19, ha indicat Sanitat en un comunicat.

Salut Pública ha enviat ja la mostra al Centre Nacional de Microbiologia en Majadahonda (Madrid) per a la confirmació del resultat.

D'altra banda, la prova realitzada al pacient en estudi de l'Hospital Doctor Peset de València ha donat un resultat negatiu, i es manté en estudi a tres pacients a l'Hospital General d'Alacant.

Quatre positius a Espanya

En les últimes hores s'han registrat quatre positius a Espanya, dos a Tenerife, un a Barcelona i aquest últim de Castelló.

A més, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha recomanat hui als ciutadans no viatjar a Wuhan (la Xina), Corea del Sud, l'Iran, el Japó, Singapur i quatre regions del nord d'Itàlia (Vènet, Emilia Romagna, Llombardia i Piemont) “en cas que no siga imprescindible”.

Etiquetas
stats