Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PP carga contra el plan de Sánchez para reducir la inmigración irregular
El alquiler de temporada alcanza niveles inéditos en la Barceloneta
OPINIÓN | 'El consenso más difícil', por Elisa Beni

Imputen per homicidi imprudent el patró del iot que va atropellar mortalment un jove a Cala Bona

Minut de silenci a Cala Bona.

Europa Press

0

La Guàrdia Civil ha imputat un delicte d'homicidi imprudent i un altre d'omissió del deure d'auxili al patró del iot que divendres passat va atropellar mortalment un jove mentre pescava a Cala Bona, a la localitat de Son Servera (Mallorca).

L'home que pilotava el iot en el moment que va passar el succés ha comparegut aquest dimecres voluntàriament a la Comandància de la Guàrdia Civil i ha quedat en llibertat després d'acollir-se al seu dret a no declarar i ser informat dels delictes que se li imputen.

En els darrers dies, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha centrat la seva investigació en l'anàlisi de proves i la presa de declaració als testimonis.

El tràgic incident va tenir lloc divendres a la nit, al voltant de les 22.00 hores. Segons els primers indicis, el jove estava pescant amb dos amics més quan van ser envestits per una llanxa més gran que, per motius que ara s'investiguen, va fugir del lloc.

Els amics de la víctima no van resultar ferits, encara que sí que van necessitar l'assistència dels psicòlegs del 112.

Veïns de Son Servera, amics, familiars i representants institucionals van guardar aquest diumenge un minut de silenci en senyal de dol per la mort del jove.

Etiquetas
stats