Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Llibertat amb cautelars per a l'home acusat de matar-ne un altre després d'un concert de Karol G a Madrid

Una de les ambulàncies desplaçades al lloc per atendre la víctima

Alberto Pozas

0

El jutjat de guàrdia de Madrid ha deixat en llibertat amb cautelars el mallorquí de 33 anys acusat d'agredir i matar un home després del darrer concert de Karol G al Santiago Bernabéu. Segons han informat fonts jurídiques, està imputat per un delicte d'homicidi imprudent, té prohibit abandonar el país i ha de comparèixer al jutjat cada 15 dies.

La víctima, un home de 42 anys, va morir a l'hospital amb un traumatisme cranioencefàlic sever després d'haver estat agredit pel detingut a la sortida del concert, als voltants del recinte.

Segons els investigadors, el detingut va agredir el mort després que diverses persones l'acusessin d'estar gravant-les en vídeo. Després del cop, va caure a terra i ara el jutjat investiga quin dels impactes va ser la causa de la mort. Diferents mitjans de comunicació han informat els últims dies que, en realitat, l'home estava fent una videotrucada amb la seva parella i no gravant terceres persones sense permís.

La imputació provisional per homicidi imprudent implica que el jutjat, de moment, descarta que l'ànim de l'agressor fos acabar amb la vida de la víctima, encara que fos efectivament el resultat. El cas ara està en mans del jutjat d'instrucció número 54 de la Plaça de Castella de Madrid, després que el jutjat de guàrdia hagi estat l'encarregat de deixar-lo en llibertat amb cautelars.

La víctima va ser atesa per personal de Protecció Civil, que va certificar un traumatisme cranioencefàlic sever. Va ser intubat i traslladat a l'hospital de La Paz, el més proper, on va ingressar molt greu. A dos quarts de quatre de la tarda de l'endemà moria a la Unitat de Cures Intensives del centre hospitalari.

“Hem atès un baró de 42 anys, suposadament per una agressió, a conseqüència d'això pateix un traumatisme cranioencefàlic sever”, va explicar des del lloc Yolanda Lahoz, cap del servei de guàrdia del SAMUR.

Etiquetas
stats