Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Maria de Lluc Fornás jura com a nova diputada balear del PP

La diputada del PP Maria de Lluc Fornàs jura el càrrec.

0

Maria de Lluc Fornás ha jurat aquest dimarts el càrrec com a nova diputada del PP en substitució del conseller d'Habitatge, Mobilitat i Territori, José Luis Mateo. Fornás ha pres possessió del seu escó a la bancada popular a l'inici del ple d'aquest dimarts.

Mateo va comunicar la setmana passada la seva renúncia com a diputat del PP al Parlament. La renúncia es produeix després d'assumir el juliol la Conselleria arran de la dimissió de Marta Vidal.

Cal recordar que, com a diputat, Mateo va ser el portaveu dels populars a la Comissió d'investigació del cas de les màscares.

Fornás és graduada en Psicologia per la Universitat de les Illes Balears (UIB). Té experiència en estratègia comercial, vendes, gestió d'equips i millora de processos.

Fins ara ha desenvolupat la seva activitat laboral a MTS Globe ocupant el càrrec de Contracting & Product Manager UK Market, duent a terme tasques de contractació hotelera i Turoperadors britànics.

Etiquetas
stats