Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Tornen al servei els policies alemanys “involucrats” a la pallissa a un taxista a Mallorca

Imatge de recurs d'un taxi.

Europa Press

0

La policia de la localitat alemanya d'Essen ha confirmat aquest divendres que els agents que va descriure com a “involucrats” en una pallissa propinada fa deu dies un taxista a Mallorca han tornat al servei i que encara no han rebut cap comunicació de les autoritats espanyoles després del succés.

Una portaveu de la Policia de la ciutat alemanya, on treballen aquests agents, ha confirmat el seu retorn a l'activitat tot i que no ha precisat quines tasques estan fent en aquests moments.

La mateixa portaveu ha indicat que encara no ha rebut ni informació sobre el succés ni possibles al·legacions de les autoritats espanyoles contra els agents.

La víctima és un home de 71 anys que va acabar ingressat després de rebre una pallissa el 20 d'agost passat, propinada per uns passatgers que es van identificar com a policies d'Essen, i que fins i tot li van ensenyar les plaques.

L'incident va estar relacionat amb la suposada pèrdua d'un telèfon mòbil per part d'un dels ocupants del vehicle, que va acusar el taxista de robar-li-ho, cosa que el conductor ha desmentit rotundament.

Etiquetas
stats