Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El Constitucional acusa al Supremo de sentenciar los ERE sin argumentos
Las denuncias por acoso dinamitan una investigación de la Universitat de Barcelona
Opinión - El porno es el nuevo demonio. Por Ana Requena

Ple absolut i ovacions dempeus en la preestrena de ‘Tristan und Isolde’ per al públic jove en les Arts

Escena de 'Tristan und Isolde'.

Toni Cuquerella

0

La ‘Preestrena fins a 28’ de ‘Tristan und Isolde’, celebrada aquest dilluns, 17 d’abril, s’ha convertit en una de les funcions de més èxit d’aquesta iniciativa amb la qual Les Arts vol acostar i divulgar entre el públic jove l’òpera i la sarsuela. 

La preestrena de ‘Tristan und Isolde’ ha sigut una de les que més expectació han despertat entre totes les propostes de la temporada 2022-2023, amb les entrades esgotades des de fa setmanes.

Més de 1.400 menors de 29 anys van gaudir ahir a Les Arts de la primera representació en la història del teatre d’aquesta òpera, imprescindible en el repertori de les grans companyies d’òpera internacionals i fonamental per a comprendre el desenvolupament i l’evolució de la música en el s. XX.

L’esperat retorn de Wagner a Les Arts es va saldar, en la mitjanit, amb un autèntic deliri entre els espectadors, que van esclatar en una ensordidora ovació en peus després d’interpretar Isolde el ‘Liebestod’ i expirar sobre el cos inert de Tristan al compàs de les últimes notes de l’obra.

Més de set minuts d’aplaudiments van rebre tots els integrants de la producció: cantants, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i el seu director, James Gaffigan, així com Àlex Ollé i l’equip creatiu de la producció.

Les Arts estrena ‘Tristan und Isolde’ dijous que ve, 20 abril. La resta de representacions tindran lloc els dies 23, 26 i 29 d’abril i el 3 de maig. Encara queden localitats disponibles per a totes les funcions.

Etiquetas
stats