Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Callosa d'en Sarrià demana als seus veïns “reduir al mínim el consum d'aigua” davant la sequera

Callosa d'en Sarrià.

Toni Cuquerella

0

L'alcalde de Callosa d'en Sarrià, Andrés Molina Ferrándiz, ha emés un ban, en col·laboració amb la Comunitat General de Regants i Usuaris de Callosa d'en Sarrià, demanant a tota la ciutadania que “s'extremen les mesures d'estalvi d'aigua”, i per tant, “reduir al mínim el consum d'aigua” que es realitza.

“De tots és sabut el difícil any hidrològic que estem passant, a penes han caigut algunes pluges lleus, i és necessari l'estalvi en el consum d'aigua” ha afirmat l'alcalde callosí, visiblement preocupat en aquest aspecte.

La Comunitat de Regants callosina, integrada per més de 1.000 socis, 29 comunitats de regants distintes, a més de l'ajuntament callosí com a usuari, és fonamental en la gestió del líquid element a la Vall de l'Algar i Guadalest, i ha col·laborat activament en l'emissió d'aquest breu però important bàndol municipal.

Afig l'alcalde que “per desgràcia, no es poden descartar mesures restrictives en els pròxims mesos si la sequera s'agreuja, per això sol·licitem activament la col·laboració ciutadana”.

Etiquetas
stats