Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La recepta de l'èxit dels Germans Torres, al FIC 2024

La recepta de l'èxit dels Germans Torres, al FIC 2024

elDiario.es

0

El showcooking ja s'ha convertit en un dels plats clàssics del menú del Festival de les Idees i la Cultura. Aquest any estarà a càrrec dels Germans Torres. Javier i Sergio Torres, el restaurant dels quals compta amb tres estrelles Michelin, cuinaran el dissabte 29 de juny al migdia a l'escenari de plaça de Catalunya mentre conversen desplegant les seves arts culinàries i comunicatives.

Sobre l'escenari demostraran per què són uns dels cuiners més estimats i carismàtics del nostre país. En aquesta ocasió, els Germans Torres reinterpretaran dos dels plats més típics de la cuina catalana: ens ensenyaran la seva versió de la esqueixada catalana i faran una reinterpretació de la coca de recapte, una coca salada tradicional a la regió, mentre conversen i encomanen els assistents del seu entusiasme i amor per la gastronomia.

L'accés a aquest showcooking a la plaça, com a la resta d'activitats del Festival, serà gratuït i per a tots els públics.

Quan — Sábado, 29 de junio. 13.00 h


On — Plaça de Catalunya

Accés gratis

Germans Torres

Javier i Sergio Torres (Barcelona, 1970), més coneguts com els Germans Torres, van descobrir la cuina amb 8 anys gràcies a la seva àvia materna Catalina. Ella els va contagiar la il·lusió per treure el millor de cada producte. Formats a les millors cuines del món, el 2010 van aconseguir la seva primera estrella Michelin. El seu èxit es va traslladar a les pantalles i el 2013 comencen a col·laborar amb TVE, on més endavant assolirien un gran èxit amb el programa Torres a la cuina. El 2018 van obrir el seu restaurant Cocina Hermanos Torres (tres estrelles Michelin). La seva cuina es caracteritza per la cerca del màxim rendiment del producte amb una gran personalitat i un gran atractiu en colors, aromes, sabors i textures.

Etiquetas
stats