Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Detingudes a Eivissa sis persones que es van negar a pagar un sopar de 12.300 euros

Detingudes a Eivissa sis persones que es van negar a pagar un sopar de 12.300 euros.

Europa Press

0

La Policia Nacional ha detingut un total de sis persones que es van negar a pagar una factura superior a 12.000 euros a un restaurant d'Eivissa.

Segons ha informat Policia Nacional en un comunicat, dijous passat agents del cos policial van detenir sis persones, entre elles un home, d'origen britànic i 77 anys, i cinc dones, d'entre 24 i 39 anys, de les quals dues eren d'origen argentí, una d'origen grec i dues més d'origen polonès, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa per haver-se negat a pagar el sopar que havien consumit en un restaurant a Eivissa.

Els fets havien passat dimecres passat, quan un grup de sis persones van anar a sopar, consumint productes i begudes alcohòliques de valor elevat i, no obstant, en rebre la factura, que pujava a 12.300 euros, es van negar a abonar-la.

Els empleats, en veure el que passava, van avisar la Policia Nacional, que una vegada al lloc va recollir la informació. Els empleats van manifestar que sis clients es negaven a fer-se càrrec del compte, al·ludint a una suposada invitació d'una setena persona que havia marxat feia escassos deu minuts del lloc i que els havia reservat la taula i els havia convidat a sopar.

Els presumptes autors es negaven a abonar la quantitat precitada, sense donar més explicacions, sent una suposada argúcia evasiva utilitzada en ocasions per eludir la responsabilitat del pagament.

Els agents, en veure tot el que havia passat i una vegada practicades les gestions, van procedir a la detenció de les sis persones com a presumptes autores d'un delicte d'estafa.

Etiquetas
stats