Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un passatger que dormia en un autobús del TIB agredeix un conductor quan el va despertar

Imatge d'arxiu d'un autobús del TIB

Europa Press

0

El conductor d'un autobús del TIB ha patit una agressió per part d'un passatger després que el xòfer el despertés quan dormia a l'interior d'un vehicle.

La presumpta agressió ha estat difosa pel sindicat SATI que, en un comunicat, ha explicat que els fets van passar dissabte passat a la línia Cala Millor - Son Servera.

Pel que sembla, la víctima de 61 anys va acabar amb una cella partida i diverses contusions després de tractar de repel·lir i defensar-se de l'agressió.

El conductor estava descansant a la capçalera de línia, quan va arribar un altre autobús que també acabava recorregut. La víctima es va acostar a aquest autobús per ajudar a la baixada de passatgers, quan es va adonar que hi havia un passatger dormint dins de l'autobús.

En apropar-se i intentar despertar-lo, aquest es va despertar amb actitud extremadament violenta i sense dir res va atacar el conductor proferint cops sense parar, segons el sindicat.

L'organització sindical ha indicat que el presumpte agressor va sortir de l'autobús, encara que va continuar trucant a la víctima perquè baixés també i continuar copejant-lo. El sindicat sospita que l'agressor estava drogat.

La víctima es va dirigir a urgències per a l'avaluació i les cures de les ferides i va denunciar els fets a la caserna de la Policia Local de Son Servera, que va arrestar l'agressor.

El sindicat SATI ha condemnat l'agressió i ha demanat al Govern que prengui mesures assegurant que les agressions contra el personal conductor del TIB són “un degoteig incessant”.

El conseller de Mobilitat, José Luis Mateo, ha condemnat els fets i ha demanat ser “implacables” en la lluita contra aquests comportaments.

En un missatge a la xarxa social X, Mateo s'ha posat a disposició de la víctima i ha insistit que el seu departament treballa per erradicar aquestes “actuacions inacceptables”.

El conseller ha lamentat que els professionals del TIB, la tasca dels quals ha exalçat, siguin objecte de semblants comportaments.

Etiquetas
stats