Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Tres pasteres amb prop de 60 migrants són rescatades aquest dilluns a Formentera

Imatge d'arxiu d'una pastera

Europa Press

0

Un total de 59 migrants han estat interceptats a Formentera aquest dilluns, segons ha informat Delegació del Govern a les Balears.

En concret, dues pasteres han arribat a les costes de Formentera aquest dilluns. Una a les 06.00 hores amb 25 migrants d'origen subsaharià en aparent bon estat de salut. Els fets han tingut lloc a 30 milles al sud-est de Formentera i a l'operatiu hi ha participat Salvament Marítim.

Poc després, a les 07.30 hores, han estat localitzats 14 migrants d'origen magribí més que han arribat a la zona de s'Estufador. En aquest cas hi han intervingut agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Formentera.

A més, una altra pastera localitzada en una zona de difícil accés de Formentera ha cremat al mar després d'arribar a una zona de difícil accés. Segons ha explicat el Consell de Formentera, l'avís del 112 s'ha registrat cap a les 13.00 hores. Des de Protecció Civil han informat que s'han trobat 20 migrants que anaven a la pastera en perfectes condicions pujant pel camí de s'Estufador.

Els bombers han extingit el foc amb aigua de mar perquè era impossible baixar els mitjans d'extinció.

Els efectius de Protecció Civil, Guàrdia Civil i Policia Local han evacuat els integrants de la pastera, mobilitzant-se a més quatre bombers, entre altres mitjans.

Etiquetas
stats