Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La declaración de Aldama: “el nexo” del caso Ábalos apunta más arriba aún sin pruebas
De despacho a habitaciones por 1.100 euros: los ‘coliving’ se escapan de la regulación
Opinión - ¿Misiles para qué? Por José Enrique de Ayala

El cuiner Ricard Camarena, nou protagonista de la sèrie En Confiança

Salut Alcover entrevista a Ricard Camarena 'En Confiança'

elDiariocv

València —

El cuiner Ricard Camarena és entrevistat per la periodista Salut Alcover dins la secció 'En confiança', la sèrie audiovisual que eldiario.es publica en la seua edició valenciana amb la intenció d'acostar als lectors diferents figures de la cultura, l'economia i la societat valenciana. El pròxim cap de setmana publicarem l'entrevista sencera.

Nominat al Premis Nacionals de Gastronomia d'enguany, Camarena (Barx, 1974) desplega en els seus restaurants una creativitat basada en la preminència del sabor i el respecte pels productes de temporada.

Els sabors de la infantesa i la relació amb la cuina tradicional, la identificació amb València, ciutat on ha decidit mantenir la base del seu treball, i la valoració dels productes de l'Horta són alguns dels aspectes que el cuiner aborda al llarg d'una entrevista en la qual desvela com va començar a acostar-se de menut als fogons i explica, entre altres coses, per què no fa paelles.

Etiquetas
stats