Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El Reino Unido vota para acabar con la era 'tory' tras 14 años de recortes y Brexit
La baja competencia fiscal del PP embarra el debate sobre la financiación autonómica
Opinión - El caos se apodera de ERC. Por Neus Tomàs
ESPAI DE DIÀLEG | Sandra Gómez, portaveu del PSPV en l'Ajuntament de València

“Hauríem de tenir més visió metropolitana en aspectes com mobilitat o urbanisme”

Carlos Navarro Castelló / Adolf Beltran

València —

La recentment proclamada candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha passat per la redacció valenciana d'eldiario.es per a realitzar un balanç dels tres anys de nou govern municipal del que ha format part al costat de Compromís i València en Comú/Podemos.

Gómez ha analitzat la situació política actual i les actuacions dutes a terme en el barri del Cabanyal, on ha advertit que amb l'arribada del nou Delegat del Govern, el també socialista Juan Carlos Fulgencio , perseguiran “la delinqüència”.

A més, ha llançat algunes propostes de cara als pròxims comicis: “planificarem una política d'aparcaments públics subterranis i en altura; volem retirar el vehicle privat dels carrers, però cal donar alternatives”.

La socialista s'ha mostrat preocupada, ja que “els discursos de la dreta populista estan guanyant a Europa i és trist veure que s'estan assumint per la dreta espanyola que representen PP i Ciutadans”, motiu pel qual ha posat en valor el PSPV com a únic partit capaç de frenar-los mitjançant “la defensa de la llibertat i la igualtat”.

Gómez es va convertir en la portaveu del PSPV en l'Ajuntament de Valéncia després de la marxa de Joan Calabuig com a delegat de la Generalitat en la Unió Europea l'estiu de l'any passat, la qual cosa li ha donat més visibilitat i projecció en l'últim any.

La regidora socialista té 33 anys i és llicenciada en dret i ADE i ja ha exercit com a advocada. De fet, va ser qui va portar l'acusació del partit contra Rita Barberá i Alfonso Grau en el 'cas Nóos'.

Etiquetas
stats