Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Martínez (PP), sobre l'acord amb Vox a Cort: “No hi ha res a trencar”

Foto d'arxiu de l'alcalde de Palma i president del PP municipal, Jaume Martínez, i el coordinador de Vox Palma, Fulgencio Coll

Europa Press

0

Segons l'alcalde de Palma, Jaime Martínez (PP), “no hi ha res a trencar” en relació amb l'acord entre PP i Vox a l'Ajuntament. Així ho ha declarat aquest dimecres a la roda de premsa posterior a la Junta de Govern després de ser preguntat per l'acord de governabilitat amb Vox al Consistori, després de la ruptura dels pactes entre PP i Vox en diferents governs autonòmics.

El primer edil ha assegurat que està “centrat a desenvolupar el programa de govern” i que des del Consistori “donen compliment” als punts de l'acord programàtic signat amb Vox. “L'equip de govern porta a terme tot el que va dir que faria”, ha dit, alhora que ha demanat que “ningú es posi nerviós pels temps”.

D'altra banda, en relació amb un enfrontament aquest passat dimarts entre dos grups de joves, uns algerians i altres espanyols, Martínez ha lamentat que es produeixin aquestes situacions en determinats punts de la ciutat i ha considerat que “són el resultat de les polítiques d'immigració que duu a terme el Govern d'Espanya”.

En aquesta línia, ha apuntat que des de l'Ajuntament posen a l'abast del ciutadà el màxim nombre d'efectius de la Policia Local i que “prenen totes les mesures possibles” de prevenció i actuació.

Etiquetas
stats