Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Olocau es prepara un any més per a la propera edició del Festival En Viu

Una actuación del festival En Viu en una imagen de archivo.
València —

0

La propera edició de l’estiu 2024 del festival En Viu, serà la 9a edició que conta amb la subvenció i el suport de la Diputació de València i de l'Ajuntament d'Olocau, amb una mostra de la diversitat cultural i la presència de dones artistes marca el festival que refrescarà les nits de divendres durant tot juliol a la plaça Major del poble. Es tracta de quatre concerts gratuïts al aire lliure a partir de les 23 hores.

El cartell el formen quatre concerts, enguany encetem el Festival En viu el divendres 5 de juliol amb els ritmes més frescos de Doña Manteca, aquest trío de veus que triomfa a tot l’estat español. Seguidament, actuaran el 12 de juliol l’orquestra Plena 79, els valencians han estat nominats a millor àlbum de salsa als Latin Grammy, i de segur que ens faran ballar a l’urbanització La lloma.

El dia 19 de juliol és el torn del grup Besarabia que actuaran a l’urbanització Pedralvilla, amb una fusió de folk valencià en ritmes balcànics. I finalment, la cantautora valenciana Ana Zomeño en format banda actuarà a la plaça major de la vila d’Olocau dins del parc natural de la serra Calderona.

Tots els concerts són a l’aire lliure, a partir de les 23 hores durant el mes de juliol, al poble d’Olocau, la comarca del camp del túria, un Festival obert i divers que posa l’accent en la música en directe gratuïta per a tot el món que vullga visitar Olocau.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats