Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Benidorm reutilitzarà per a aigualejos l'aigua de la piscina municipal del Palau d'Esports, buidada per labors de manteniment

Buidatge de la piscina municipal de Benidorm per a aigualejos.

Toni Cuquerella

0

La Regidoria de Neteja Viària de l'Ajuntament de Benidorm, igual que en anys anteriors, ha procedit al buidatge de la piscina municipal del Palau d’Esports l’Illa de Benidorm per a realitzar labors de manteniment i posteriorment utilitzar l'aigua en els aigualejos diaris dels carrers de la ciutat, segons ha traslladat el regidor de Neteja Viària, Luis Navarro.

De la mateixa forma que en anteriors ocasions, l'aigua dels gots de la piscina servirà per a aigualejar els carrers durant uns deu dies. Es tracta d'una labor que es realitza cada any a la fi d'agost per a escometre tasques de manteniment en la piscina “al mateix temps que garantim el màxim aprofitament de l'aigua” ha precisat Navarro. Els dos gots de la piscina sumen més de 400.000 litres d'aigua.

L'edil ha aprofitat per a realitzar una crida a les comunitats de propietaris que tinguen la intenció de buidar les seues piscines a final d'estiu per motius de reparacions, filtracions, etc. “de manera que en lloc d'abocar-la directament al clavegueram el comuniquen a l'Ajuntament o a FCC per a poder arreplegar eixa aigua i emprar-la per a l'aigualeig”.

Etiquetas
stats