Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Gandia obri el termini per demanar el 'xec cultural' per a estudiants de Primària i ESO de la ciutat de centres públics i concertats

Es tracta de la tercera edició del 'Xec Cultural Escolar'.

Toni Cuquerella

0

Gandia ha obert aquest dilluns 26 d'agost el termini per sol·licitar i gastar el 'xec cultural escolar' que consisteix en 30 euros per cadascun dels més de 7.000 estudiants empadronats a la capital de la Safor d'Educació Primària, ESO i Educació Especial de centres educatius públics i concertats. El termini acabarà el 31 d'octubre i els xecs es poden bescanviar als comerços de la ciutat adherits a aquesta iniciativa en material escolar.

Es tracta de la tercera edició del 'xec cultural escolar' que s’emmarca sota la estratègia d’Avant Gandia i s'impulsa com una ajuda a la ciutadania “per a fer front a les necessitats de les famílies, que són el vertader centre de les nostres polítiques”, ha explicat l'alcalde José Manuel Prieto a través de les xarxes socials. El xec, que cada família pot generar a través d'una apartat específic de la pàgina web de l'Ajuntament de Gandia, suposa una ajuda econòmica directa a les famílies, però també al comerç local de proximitat.

En total es destinen 200.000 euros a aquesta iniciativa que està concebuda “per fomentar la cultura, la literatura, les arts plàstiques, la tecnologia o la música a l'aula”, de manera que els productes que es podran adquirir a través d'esta ajuda van des de llibres de lectura (extracurriculars) fins a quaderns, estris d'escriptura, compàs, fulls, regles, estoigs, flauta dolça, cartolines, així com motxilles, carteres o altres elements utilitzats per al transport del material.

Etiquetas
stats