Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'Ajuntament de Sagunt presenta a la ministra Diana Morant la nova etapa d'indústria tecnològica a la qual s'obri la ciutat

Diana Morant i Darío Moreno, en la representació de Sagunt a Escena.

Toni Cuquerella

0

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha visitat Sagunt aquest cap de setmana acompanyada del secretari d'Estat de Política Territorial, Arcadi España, i el subdelegat del Govern a València, José Rodríguez.

Morant va ser rebuda a l'ajuntament per l'alcalde, Darío Moreno, i els regidors de l'equip de govern, i va mantindre una reunió amb el propi alcalde, així com amb la primera tinenta d'alcalde, María José Carrera i el regidor de Ciència, Innovació i Universitat, Toni Iborra.

En aquesta reunió van abordar les possibles vies de col·laboració entre el Ministeri i l'Ajuntament de Sagunt. A més, les autoritats municipals van explicar a la ministra els plans de l'Ajuntament de Sagunt per a promoure la ciència i la innovació en el municipi. Cal destacar que Sagunt forma part de la ‘Xarxa Innpulso’ del Ministeri des de 2023, una xarxa que integren les 90 ciutats més innovadores d'Espanya.

“Hem parlat de la transformació que està liderant aquest municipi en tota la Comunitat Valenciana, una transformació d'indústria verda i de sostenibilitat. Hem parlat de com continuar potenciant tota eixa nova indústria que s'està creant i perquè es transferisca tot eixe impuls a les nostres indústries tradicionals”, ha explicat l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno. El primer edil ha assegurat que Sagunt és “una ciutat de ciència, d'innovació, d'indústria i també de cultura”.

Posteriorment, la ministra, l'alcalde i diversos regidors i regidores es van traslladar al Teatre Romà de Sagunt per a veure el clàssic de la literatura valenciana, 'Tirant lo Blanc', l'última representació teatral de la temporada, dins del festival Sagunt a Escena d'enguany.

Etiquetas
stats