Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'Ajuntament de Xàtiva denuncia un atac vandàlic a l'exposició a l'aire lliure sobre la història de les banderes LGTBIQA+

Imatge del muntatge de les banderes LGTBIQA+ atacat a Xàtiva.

Toni Cuquerella

0

L'Ajuntament de Xàtiva ha anunciat que denunciarà davant la policia la vandalització que ha patit aquest passat cap de setmana l'exposició 'Història de les banderes LGTBIQA+'.

Aquesta mostra, situada a l'aire lliure a l'Albereda Jaume I, davant el mateix ajuntament, s'ha organitzat dins la programació oferida dins les celebracions del Dia de l'Orgull LGTBIQ+.

El consistori ha demanat a la ciutadania la seua col·laboració, demanant que s'informe si algú ha vist qui va ser l'autor o autors de l'acte.

Des del col·lectiu LGTBIQ+ de Xàtiva Arc de Sant Martí també s'ha denunciat i condemnant l'atac, i ha lamentat que es tracta d'un fet que “no és casual” i que “ens mostra que la lluita contra l’odi ha d’estar més viva i combativa que mai. Aquest fet no representa ni a Xàtiva ni a la seua ciutadania”.

Etiquetas
stats