Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La derecha coloca la inmigración como cuarto problema de los españoles
Sánchez endurece su discurso contra la inmigración irregular y estrecha la cooperación
Opinión - Los drones son para la guerra. Por Isaac Rosa

La nova empresa propietària de Marie Claire es compromet a “revitalitzar i rellançar” la tèxtil de Vilafranca

Fàbrica de Marie Claire a Vilafranca..

Toni Cuquerella

0

La nova propietat s'ha compromès a “revitalitzar i rellançar Marie Claire, respectant-ne el llegat i, alhora, adaptant-la a les tendències emergents del mercat global”. Així ho ha anunciat ForMen SA, que recentment ha estat autoritzada per la justícia per quedar-se amb l'empresa fundada el 1907 i amb seu a Vilafranca, per un preu de 250.000 euros.

D'aquesta manera, l'empresa propietària anuncia que es tracta d'“una fita de la marca i que ”representa un impuls renovat per a la comarca dels Ports i per a la indústria tèxtil espanyola“. I és que amb la compra i la continuïtat de l'empresa també contempla la reincorporació progressiva dels prop de vuitanta treballadors en situació d'ERTE des del 2022, ja que la resolució judicial del TSJCV declara la successió d'empresa a efectes laborals i de Seguretat Social respecte dels empleats inclosos a l'oferta i dels seus contractes.

ForMen SA anuncia així “plans ambiciosos per a Marie Claire, que inclouen l'expansió del seu catàleg de productes per abastar roba interior, roba esportiva, roba de bany per a homes i dones, productes sanitaris, així com el manteniment de la línia tradicional que ha definit l'excel·lència de la marca”. A més, es preveu la modernització de la planta de producció a Vilafranca i “l'enfortiment de la presència de la marca tant al mercat espanyol com a l'internacional”.

Entre les inversions que ja ha anunciat hi ha la instal·lació de panells fotovoltaics a les instal·lacions de Vilafranca per optimitzar l'autoconsum elèctric i reduir les emissions de CO2.

Etiquetas
stats