Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca impulsar la legislatura con el plan de regeneración democrática
La economía española abre una nueva etapa de crecimiento y sin 'burbujas'
OPINIÓN | 'EREs: Punto final a una ignominia', por Javier Pérez Royo

El jutge denega seguretat extraordinària al ‘yomus’ Alfarrassí i ajorna el seu interrogatori per les agressions del 9-O

Vicent Estruch, conegut com 'Alfarrasí' o 'cap de pot', amb una imatge de Hitler tatuada a la cama

Sergi Pitarch

València —

Aquest dimecres estava citat a declarar en la Ciutat de la Justícia de València el yomus Vicente Estruch, conegut com a ‘Alfarrassí’, un dels protagonistes de les agressions del 9 d’Octubre a periodistes i participants en la manifestació nacionalista celebrada a València amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

Alfarrassí ha sol·licitat mesures extraordinàries de seguretat per a la seua declaració –tal com al seu dia va fer l’expresident de la Diputació de València i del PP provincial, Alfonso Rus–, una petició que ha estat denegada pel jutge pel fet de considerar que la Ciutat de la Justícia ja disposa de seguretat pròpia i és suficient.

Ha acudit a declarar acompanyat pel seu advocat i uns quants membres de la penya ultra del València Club de Futbol i s’ha negat a fer declaracions a l’entrada als jutjats.

L'advocat de l'ultra ha demanat més temps per a llegir-se la causa després d'al·legar indefensió perquè no ha pogut revisar tot el procediment. El magistrat ha acceptat la petició i ha citat Alfarrasí divendres que ve 1 de desembre, 48 hores després.

Fins al moment ja són 17 els imputats pels actes violents del passat 9 d’Octubre, la majoria amb antecedents penals i policials.

Etiquetas
stats