Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El juez se apoya en los ultras de HazteOir para alargar la causa contra Begoña Gómez
"Vamos a reconstruir el Reino Unido": la promesa de Keir Starmer
Opinión - Cuando los ciudadanos saben lo que quieres. Por Rosa María Artal

Prop de 300 empresaris valencians i catalans reivindiquen a Tarragona el Corredor Mediterrani

Els empresaris viatgen amb tren a Tarragona a l'acte reivindicatiu

Toni Cuquerella

Prop de 300 empresaris valencians i catalans, entre els quals estaran el president d'AVE (Associació Valenciana d'Empresaris), Vicente Boluda, o Juan Roig, president de Mercadona, reivindicaran al govern la construcció del Corredor Mediterrani en un acte que se celebra aquest dilluns a Tarragona.

Des d'AVE s'afirma que aquest serà “el tret d'eixida d'un 'road show' pel Mediterrani que tindrà les seues següents parades a Múrcia i Almeria”.

En aquest acte també es presentarà el canal de comunicació elcorredormediterraneo.com, projecte impulsat per AVE, que té com a objectiu “informar i impulsar la infraestructura i posar de manifest la seua necessitat i importància”.

L'esdeveniment acabarà amb una taula redona sota el títol 'El Corredor Mediterrani: prioritari i urgent', en la qual participaran Agnès Noguera, Consellera Delegada de Libertas 7 i vicepresidenta d'AVE, i Antón Costas, Catedràtic d'Economia de la Universitat de Barcelona.

Etiquetas
stats