Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Quatre 'Àngels de l'Infern' detinguts a Llucmajor per extorsionar un empresari per un deute

Agents de la Guàrdia Civil escorten dos dels detinguts.

Europa Press

0

La Guàrdia Civil ha detingut a Llucmajor (Mallorca) quatre membres del grup de motards 'Los Angeles de l'Infern' per presumptament extorsionar un empresari en relació amb un deute que tenia amb un tercer.

En concret, se'ls imputen delictes d'extorsió, amenaces i pertinença a grup criminal, segons ha informat aquest dilluns l'Institut Armat en una nota de premsa.

Pel que sembla, els quatre detinguts s'haurien ofert a un empresari de Llucmajor per intercedir per ell en un deute que tenia amb un empresari d'una altra localitat.

El deutor va accedir a reunir-se amb ells en un habitatge tot sol, on suposadament el van extorsionar sota amenaces i coaccions obligant-lo a redactar i a signar un document d'obligació de deute cap a un dels detinguts per valor de 37.000 euros. Tot seguit, es van apropiar del seu vehicle, valorat en 45.000 euros.

La Guàrdia Civil ha ressaltat que els arrestats s'aprofitaven de la seva pertinença a la banda motora per infondre por i impedir que denunciés, fins que finalment la víctima es va decidir a denunciar.

Agents de Llucmajor van iniciar una ràpida investigació que va concloure amb la identificació de tots els implicats i la detenció dels quatre homes. A més, van aconseguir localitzar i recuperar el vehicle sostret.

Etiquetas
stats