Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

PalmaActiva oferirà una seixantena de cursos durant el darrer quadrimestre de l'any

Curs formatiu de PalmaActiva

0

PalmaActiva oferirà una seixantena d’accions formatives entre setembre i desembre, la qual cosa suposa oferir més de 1.000 hores de formació. Noves tecnologies, idiomes, nàutica, comerç, hostaleria… són algunes de les branques on PalmaActiva ofereix formació per a l'ocupació. 

La formació que ofereix PalmaActiva és de diversa durada –entre 2 i 120 hores– i s'adreça a diferents col·lectius –persones en recerca de feina, treballadors/ores en actiu i persones emprenedores–.

Aquests cursos tenen l’objectiu de cobrir les necessitats formatives de les persones que resideixen a Palma perquè puguin millorar la seva posició davant del mercat laboral. 

Els criteris de selecció es fan segons el qüestionari d'inscripció –s'aconsella donar la màxima informació– i es prioritza estar empadronat a Palma; en cas d’igualtat de condicions, es té en compte també l’ordre de preinscripció.

Durant el primer semestre d'aquest any, PalmaActiva ja ha fet 56 cursos (2.518 hores) i ha tingut 760 alumnes. Lupe Ferrer, regidora d'Economia, Comerç i Autònoms, destaca que els resultats de les enquestes “ens indiquen que la satisfacció de l'alumnat amb els cursos és de 9,35 sobre 10”. 

La regidora d'Economia, Comerç i Autònoms afegeix que a l'últim trimestre de l'any PalmaActiva també oferirà 3 certificats de professionalitat (CP): un CP de nivell 2 d'activitats de gestió del petit comerç (530 hores), un CP de nivell 1 de operacions bàsiques de bar i restaurant (290 hores) i un CP de nivell 1 de neteja de superfícies i mobiliari (280 hores). Actualment, PalmaActiva també està oferint 5 programes mixts de Formació i Ocupació, en col·laboració amb el SOIB, mitjançant els quals s’obtenen certificats de professionalitat. 

Més informació: https://web.palmaactiva.com/cursos-de-formacion/

Etiquetas
stats