Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El juez Peinado exprime la causa contra Begoña Gómez y cita ahora a Pedro Sánchez
OPINIÓN | 'Que no pare el espectáculo Peinado', por Esther Palomera
CRÓNICA | Una guerra de cien días para impedir la victoria de Trump

Brussel·les exigeix al València, a l’Elx i a l’Hèrcules que tornen 28 milions en ajudes que els va atorgar Camps

L'expresident valencià Francisco Camps.

elDiariocv

Aquest dilluns la Comissió Europea ha exigit a set clubs de futbol espanyols retornar fins a 68,8 milions d’euros en ajudes estatals. Es tracta de l’Osasuna, el FC Barcelona, el Reial Madrid, el València, l’Athletic de Bilbao, l’Elx i l’Hèrcules.

L’executiu comunitari ha investigat els avals atorgats per l’Institut Valencià de Finances (IVF) durant el mandat com a president de la Generalitat de Francisco Camps, del PP, per préstecs concedits a tres clubs de la Comunitat Valenciana: el València, l’Hèrcules i l’Elx. En aquest cas, Brussel·les ha determinat que han de retornar una quantitat de 20,4 milions, 4,1 milions i 3,7 milions, respectivament.

La Comissió Europea ha considerat que l’aval públic de l’IVF, concedit quan els clubs travessaven dificultats econòmiques, els va permetre obtenir préstecs en condicions més favorables i que, atés que no hi van pagar una remuneració adequada, es van beneficiar d’un avantatge econòmic respecte d’altres equips.

Etiquetas
stats