Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Gandia demana la intervenció urgent de la Confederació del Xúquer per l’aparició de peixos morts a la desembocadura del Serpis

Els peixos morts poden provocar un problema de salubritat a Gandia.

Toni Cuquerella

0

L'Ajuntament de Gandia ha posat en coneixement de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer la presència de nombrosos peixos morts a la desembocadura del riu Serpis, a la partida del Marenys.

Segons com explica la primera tinenta d’alcaldia i regidora de Medi Ambient, Alícia Izquierdo, aquesta situació “està generant un greu problema de salubritat pública que requereix una actuació immediata. Els peixos morts estan provocant males olors i poden ser un focus de contaminació i proliferació de bacteris, la qual cosa suposa un risc per a la salut dels veïns i visitants de la zona. A més, la presència d'aquests peixos morts pot afectar negativament l'ecosistema del riu i la qualitat de l'aigua”.

Per tant, la primera tinenta d’alcaldia va sol·licitar la intervenció urgent de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per retirar els peixos morts i garantir que es prenguen les mesures necessàries per evitar que es torne a produir una situació similar. “Considerem que la seua ràpida actuació és essencial per preservar la salut pública i el medi ambient en aquesta zona”, conclou ha l’escrit.

Etiquetas
stats