Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La planta de vàlvules cardíaques d'Edward Lifesciences posa la seua primera pedra a Montcada on crearà 1.200 llocs de treball

Acte de col·locació de la primera pedra de la nova planta d'Edwards Lifesciences, en el polígono industrial Moncada III.

Toni Cuquerella

0

La planta europea de fabricació de vàlvules cardíaques d'Edward Lifesciences ha posat la seua primera pedra en la localitat de Montcada (l'Horta Nord) com primer pas per a una planta que, amb una inversió de 150 milions d'euros, preveu crear fins a 1.200 nous llocs de treball directes a partir de l'any 2027.

En l'acte han estat presents la ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant; el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón; l'alcaldessa de Montcada, Amparo Orts; el CEO global d'Edwards Lifesciences, Bernard Zovighian; i el vicepresident corporatiu de Cadena de Subministrament Global i Qualitat d'Edwards Lifesciences, Joe Nuzzolese, entre altres autoritats.

La nova planta europea d'Edwards Lifesciences, que comptarà amb la certificació mediambiental LLEGIU Gold, està situada a Montcada per a la fabricació de tecnologia quirúrgica i transcatèter de substitució de vàlvules cardíaques. Les noves instal·lacions serviran per a reforçar i incrementar la resiliència de la xarxa global de producció de la companyia per a servir millor a la creixent població de pacients europeus i per a enfortir la capacitat de la signatura d'atendre cada vegada més persones amb cardiopaties a tot el món.

La planta està composta per diferents àrees, incloent-hi edificis de producció, oficina tècnica, laboratoris, magatzems de matèria primera i producte acabat, sales netes, i zones complementàries.

Com a part de la inversió d'Edwards a Montcada, la Fundació Edwards obrirà un procés de sol·licitud de fons per a organitzacions sense ànim de lucre en la zona que donen suport a projectes relacionats amb la salut, l'educació o la mobilitat econòmica de persones amb baixos recursos.

Etiquetas
stats