Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Calendari laboral valencià 2024: com cauen els festius i quants ponts hi haurà l'any vinent

El calendari laboral valencià per al 2024.

Miguel Giménez

València —

0

El ple del Consell aprovava divendres passat el decret que determina el calendari laboral d'aplicació en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana per a l'any 2024. El calendari ha sigut sotmés a informe preceptiu previ del Consell Tripartit per al Desenvolupament de les Relacions Laborals i la negociació Col·lectiva de la Comunitat Valenciana. 

Així mateix, s'ha tingut en compte la Resolució de les Corts referida a la declaració com a festivitat autonòmica de les Fogueres de Sant Joan.

Així, seran festius en la Comunitat Valenciana: 1 de gener, Any Nou; 6 de gener, dia de Reis; 19 de març, San Josep; 29 de març, Divendres Sant; 1 d'abril, Dilluns de Pasqua; 1 de maig, Festa del Treball; 15 d'agost, Assumpció de la Mare de Déu; 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya; 1 de novembre, Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; i 25 de desembre, Nadal. I amb caràcter retribuït i recuperable s'estableix el 24 de juny, Sant Joan.

En 2024 no serà festiu autonòmic el Dijous Sant, 28 de març, mentre que el dia de Reis i el 12 d'Octubre cauran en dissabte. El 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció, és diumenge. Quant als ponts, l'1 de gener és dilluns i l'1 de novembre i el 6 de desembre són divendres.

A aquests dotze festius aprovats pel Govern valencià se'ls afegiran els locals: les festes de la Magdalena a Castelló, la Santa Faç a Alacant, Sant Vicent Màrtir a València, Sant Vicent Ferrer en moltes localitats valencianes o el Dijous Sant en alguns municipis.

Etiquetas
stats