Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Una 'Nit Salvatge' al Festivern

Instant del videoclip del Festivern

Moisés Pérez

València —

A menys de 15 dies perquè comence una de les cites ineludibles del rock al País Valencià, el Festivern, ja es va escalfant. I buscant a través de cançons inèdites captar més públic per a un seguit de concerts que any rere any aconsegueixen incrementar el nombre d'espectadors.

Per tal d'anar fent boca, un dels grups revelació d'enguany -va estar nominat a millor grup de rock als Premis Ovidi-, Smoking Souls, ha sigut qui ha fet la cançó de presentació de l'onzena edició del festival que es celebra a Tavernes de la Valladigna els últims dies de l'any. Amb el videoclip del grup de Pego, hi col·laboren els Catarres, el baixista i veu de Boikot Juankar i el raper de los Chikos del Maiz, Toni 'El Sucio'.

Amb el nom de 'Nit Salvatge' i sota la batuta artística de Tresdeu Media, la peça reflecteix la gran varietat d'estils que es troben en el Festivern de les comarques centrals. No debades, en el vídeo hi apareix el rap de Toni 'El Sucio', el quasi indie de Smoking Souls, el punk-rock de Boikot i l'estil inclassificable d'Els Catarres.

Millores davant les queixes

Davant les queixes dels espectadors l'any passat per la impossibilitat de saber els horaris dels grups amb antelació, enguany el Festivern sí que anunciarà a través dels seus canals de comunicació a quina hora actua cada grup. A més, des de l'organització es treballa per a evitar cues a l'entrada del recinte on es fan els concerts.

Però, hi ha més novetats. Les actuacions començaran a partir de les 17.30 fins ben entrada la matinada. I tot, sense interrupcions. També el públic podrà gaudir d'altres activitats. Campionats de pilota valenciana -de la modalitat de raspall-, de bàsquet i de fútbol, un concurs de paelles i diverses iniciatives culturals són les altres propostes que planteja el festival des de fa un grapat d'anys per tal que la festa no s'ature.

Etiquetas
stats