Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Los jesuitas admiten por carta que tuvieron un cura abusador en Madrid
Radiografía y mapas de los ataques de Israel en Líbano: “Llevamos años esperando”
Opinión - La fiesta acaba de empezar. Por Esther Palomera

Xavi Castillo actuarà a Burjassot en solidaritat amb l’AVM3J

Cartell de l'actuació de Xavi Castillo en solidaritat amb l'AVM3J

Marta Navarro / Marta Navarro

València —

L’actuació de Xavi Castillo en benefici del ‘Projecte artístic del 3 de juliol’ tindrà lloc a l’auditori de Burjassot el dia 19 de juliol a les 22 h. L’humorista col·laborarà amb l’AVM3J per tal que puga finançar una escultura en homenatge a les víctimes de  l’accident de metro del 3 de juliol de 2006.

L’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol ha convocat un concurs artístic per tal de seleccionar una obra que rememore a les víctimes i el que va ocórrer aquell dia, per a que no es torne a repetir. El que es reculla amb l’actuació de Castillo a Burjassot anirà destinat a aquesta causa i les entrades tindran un cost de 10€. Ja estan disponibles a www.instaticket.com i a la casa de cultura de Burjassot de 9h a 14h. També podran comprar-se en taquilla dues hores abans que comence l’espectacle.

El monument seleccionat  al concurs s’ubicarà al jardí que fa cantó en els carrers Sant Vicent i Roís de Corella de València, el lloc on va ocórrer l’accident. En aquesta web poden consultar-se els projectes finalistes. Per esbrinar el guanyador es farà una votació a la mateixa web i, a més, hi haurà la deliberació d’un jurat composat per  Manuel Borja-Villel, director del Museo Reina Sofía; Vicent Todolí, director de Hangar Bicocca de Milán; Agustín Pérez Rubio, director artístic del Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires; José Luis Pérez Pont, comisari i crític d’art; així com un representant de l’AVM3J.

També es pot participar en aquest projecte fent donacions a l’AVM3J a través de la pàgina de Verkami i rebre a canvi diverses recompenses com ara samarretes o el llibre ‘Lluitant contra l’oblit’ de la periodista Laura Ballester.

En la mateixa pàgina del projecte l’associació comunica: “Volem una intervenció artística contra l'oblit, un monument per a tota la societat valenciana, un projecte viu, que perdure en el temps i en la memòria col·lectiva. Que siga un punt de reflexió i de referència, que marque una fita de canvi en la ciutadania, que ens recorde el compromís de construir una societat millor”.

Etiquetas
stats